نحوه ی اجرای ناودانی منقطع
ناودانی منقطع
وال پست منقطع به یک نوع روش مقاومسازی دیوارهای ساختمانها و سازهها گفته میشود. استفاده از وال پست، مقاومت دیوارها را در برابر زلزله، باد، طوفان و سایر آسیبهای محیطی افزایش میدهد و طول عمر آنها را زیاد میکند.همچنین این المان باعث ایجاد وحدت و یکپارچگی در امتداد دیوار خواهد شد و بیشترین موارد کاربرد آنها در سازههای فولادی و بتنی است
نحوه اجرای ناودانی منقطع
برای اجرای ناودانی منقطع باید استانداردهای زیر رعایت شود:
- استفاده از وال پست منقطع 40 سانتی و یا یکتکه برای دیوارهای زیر 3.5 متری
- استفاده از فوم و یا پشم سنگ جهت ایجاد یک فاصله مابین بلوک چینی و وال پست بهمنظور ایجاد فضا برای سهولت حرکت در داخل صفحه وال پست
- اجرای وال پستهای منقطع در فاصله حداقل پنج سانتیمتری از کف و عدم اتصال آنها به کف و سقف سازه
در زمان اجرای وال پستهای کناری و میانی به منظور اتصال دیوار به عضو قائم سازهای، استفاده از اتصال کشویی در محل تماس است. اما در اجرای وال پست منقطع این گونه نیست و وال پستها با فواصل مشخص به دیوار، تیر و یا ستون متصل و یک ورق عایق حرارتی 3 سانتیمتری نیز در میان وال پست و دیوار قرار میگیرد.
مزایای اجرای وال پست منقطع
یکی از روش های مناسب برای اتصال دیوار به عضو قائم سازه ای، استفاده از اتصال کشویی در محل تماس به وسیله ناودانی یا نبشی منقطع وال پست می باشد. اتصال دیوار به زیر سقف باید به صورت اتصال لغزشی بدون اتصال مستقیم دیوار به سقف و با استفاده از مهار خارج از صفحه دیوار با قطعاتی از قبیل نبشی یا ناودانی اجرا شود. اجرای وال پست منقطع به طور حدودی موجب کاهش ۳۰ درصدی هزینه ها می گردد. نسبت به روش سنتی اجرای وال پست منقطع از سرعت بالاتری برخوردار بوده و راحت تر است.
قیمت ناودانی منقطع وال پست
از مهم ترین موضوعات تاثیرگذار در ساخت و ساز بحث مخارج و هزینه ها است. از آنجایی که استفاده از ناودانی منقطع وال پست به دلیل الزامات آیین نامه ای افزایش یافته است، یکی از فاکتورهای اثرگذار در برآورد هزینه ها، قیمت ناودانی منقطع وال پست می باشد. پیش از اقدام به خرید، باید قیمت ناودانی منقطع وال پست را استعلام نمود. زیرا با توجه به نابسامانی بازار، امکان تغییر قیمت ناودانی منقطع وال پست به صورت روزانه نیز وجود دارد.
بدون دیدگاه